Verzamelen in onze mooiste regio’s

Ben je op zoek naar de perfecte camping voor je groepsvakantie, of naar een privélocatie voor een speciaal evenement? Zoek dan niet verder!

Wat de gelegenheid ook is, Pausado is er om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. We doen er alles aan om elke aanvraag met de grootste zorg te behandelen en je een ervaring op maat te bieden die voldoet aan jouw specifieke behoeften.

Neem je familie en vrienden mee naar een van onze zes campings en haal het meeste uit je vakantie door warme momenten te delen met familie en vrienden: zwembaden, speeltuinen, bar-restaurant, zomeranimatie… en een gezellige sfeer gegarandeerd. Onze ruime accommodaties en kampeerplaatsen zijn geschikt voor groepen van elke grootte, en onze moderne faciliteiten garanderen een comfortabel verblijf voor iedereen.

Voor outdoorliefhebbers en sportievelingen is Pausado de ideale plek om je volgende sportieve uitje te organiseren. Met gemakkelijke toegang tot pittoreske wandelpaden, fiets- en mountainbiketrajecten, wandelpaden en klimroutes kun je optimaal genieten van je favoriete sportactiviteiten! Onze teams geven je graag informatie over de routes en er is documentatie beschikbaar bij elke receptie. Dus, ben je klaar om je grenzen te verleggen en het beste te halen uit je volgende speeltuin?

Stimuleer samenwerking en versterk de banden binnen uw team door een teambuildingverblijf te organiseren op een van onze campings. Onze vergaderruimten in de open lucht bieden een inspirerende omgeving voor productieve werksessies, terwijl onze groepsactiviteiten teamwerk aanmoedigen en de cohesie versterken. Onze campings zijn ook een kans om jezelf te ontdekken in een authentieke omgeving, ver van het alledaagse, en om nieuwe energie op te doen in een ongerepte natuurlijke omgeving.

Onze campings ontvangen graag groepen kinderen van recreatiecentra. Onze voorzieningen zijn afgestemd op specifieke behoeften en ons rijke erfgoed biedt vele mogelijkheden om thema’s met kinderen te ontwikkelen. Sommige van onze campings hebben ook een jeugd- en sportaccreditatie, waardoor ze geschikt zijn voor schoolgroepen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw wensen te bespreken.

Maak je project werkelijkheid!

Om je project in detail te bespreken en uit te vinden hoe we je verblijf in Pausado onvergetelijk kunnen maken, kun je ons vandaag nog bellen of een offerteaanvraag invullen. Ons toegewijde team is er om je te helpen bij het plannen van elk aspect van je outdoor-uitstapje: accommodatie, activiteiten en het kiezen van de eetgelegenheden die het beste bij je profiel passen.

 

Een offerte aanvragen

Familiecamping

Familiecamping

Op menselijke maat, warm en vriendelijk.

Authentieke eenvoud

Authentieke eenvoud

Een scala aan activiteiten voor sommigen, rust voor anderen en sereniteit voor iedereen!

Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Aangepaste diensten en catering voor groepsverblijven.

Een team toegewijd aan jouw vakantie

Een team toegewijd aan jouw vakantie

Een team dat zich inzet voor een onvergetelijke vakantie.